Links d'interès

En aquesta pàgina et deixem enllaços a web amigues que poden resultar-te molt interessants.

Dolça Revolució

La Dolça Revolució és una Asociació sense ànim de lucre que agrupa a totes las persones que vulguin compartir les seves experiències positives, fruit de l’ús de les plantes medicinals i les teràpies naturals no agressives.

Pàmies Vitae

VITAE en honor al regal de la VIDA, per generar éssers conscients que l’administren i durant el seu periple, treballen, ressorgeixen, celebren, aprenen, estimen, senten, somien …

Som el que mengem, som el que sentim i el que fem, i som el que consumim, i millor que això generi el més positiu i sostenible retorn al cicle dels recursos. La família Pàmies, des de sempre ha tocat la terra, i d’ella ha intentat treure el millor de la relació entre Gaia i els fluxos còsmics, el Sol i l’Aigua amb l’alquímia de Vida en el Sòl

Josep i Miquel Pàmies hem actualitzat amb els temps i, sempre innovant el millor que hem pogut, la transmissió dels nostres pares de servei a la comunitat com a camperols. Ara, des de la 4 º generació, Aleix Pàmies es forma com a conseller en salut natural i administra l’agrobotiga física a les nostres instal·lacions i Pau Pàmies, dirigeix​​, té cura i experimenta al viver de plantes, aquest lloc on tot el que s’aprèn, es comparteix.

Sobirania i salut

L’Associació Dolça Revolució proposa la creació de grups locals autònoms, per resistir i construir alhora, un Nou Model de Societat, que empoderi l’individu i el faci més autosuficient al marge del Sistema actual, basat en la imposició, judicialització , prohibició i sanció per mitjà de “Pladèmies”, falsos canvis climàtics, amenaces de fam, talls energètics, etc. La nostra finalitat és recuperar la convivència perduda després de tants anys d’economia fàcil i de distanciament social.

Optem per crear un nou Sistema, d’exercir la nostra sagrada llibertat al marge d’ells, podent arribar a ser autosuficients en tot allò que ens proposem i assegurar-nos una qualitat de vida en base a una bona salut, a una alimentació saludable, remeis naturals no patentables , de baix cost, una educació lliure que respecti l’impuls de vida de cada individu, habitatge digne, sense oblidar l’estudi i el desenvolupament d’energies lliures, com a base del suport de la vida humana en aquest planeta. L’única forma de govern que reconeixerem serà l’assemblea local, i a qui ella designi per a una feina concreta.

Tots els que estem per aquestes idees i necessitats bàsiques, ens hem de conèixer a nivell local o barri i originar solucions enginyoses, compartir coneixements i donar-nos suport mútuament per fer front a les imposicions polítiques, econòmiques i/o governamentals i tornar a creure en l’ésser humà .

Zuhaizpe

Método Zuhaizpe

Medicina sólo hay una, la que favorece la curación. Por eso en Zuhaizpe trabajamos desde la inclusión, desde un lugar donde lo mejor de cada medicina se integra para crear una única. Desde la medicina convencional, pasando por la medicina tradicional de Occidente y las medicinas complementarias, ampliando así las posibilidades de curación. La salud no entiende de limitaciones. Nosotros, tampoco.