Actualment esteu veient Relaxem la ment

Relaxem la ment

Comparteix en

La ment és, en moltes ocasions, el nostre pitjor enemic. Aquell que no ens permet gaudir plenament del present, perquè massa sovint ens manté entortolligats en les serpentines del passat i del futur. El temps de vacances pot ser un bon moment per posar-la a ratlla i ensenyar-li que no ha de condicionar la nostra vida. La millor manera de treure protagonisme a la ment, és donant tot el protagonisme al cos. El cos és l’eina que ens permet gaudir, per tant tinguem-ne una cura especial, durant aquestes vacances. Oferim-li la possibilitat de relaxar-se, de submergir-se en aigua, d’assolellar-se amb moderació, d’alimentar-se adequadament, d’afectar-se amb els millors paisatges, amb els millors encontres, amb la millor convivència.

Preparem-nos per una convivència més estreta amb la família, procurant en tot moment llimar aspreses, procurar fer feliços aquells que ens envolten, escollir activitats que facin gaudir tothom, sense voler imposar només les nostres preferències.

Massa sovint, quan volem aconseguir canvis en la nostra manera de fer i de projectar-nos, la feina del dia a dia no afavoreix el nostre creixement. En canvi, si ens ho proposem, una declaració de bones intencions per les vacances, pot arribar a canviar la nostra vida. Podem adquirir un major grau de consciència del nostre cos, que ens permetrà enfocar la nostra vida futura d’una forma molt diferent.

El cos és, sense cap mena de dubte, el nostre gran mestre. Tenint-lo present mai més anirem a remolc de la nostra ment.

Permetem-nos, doncs, aprofitar les vacances d’enguany, per ser persones més completes, més felices, més amoroses. I, sobretot, no oblidem que la millor forma de créixer rau en l’interès primordial de fer feliços tots aquells que ens envolten. Només això, fa que la nostra ment perdi protagonisme i es posi al seu lloc. Diríem, doncs, que la solució és estimar en tot moment. Estimar el nostre cos i tot allò que ens envolta.

La clau de la felicitat rau a ser feliços en tot moment, perquè sigui quina sigui la nostra situació, sempre hi podrem trobar la vessant positiva i coratjosa. Naturalment, som lliures d’escollit viure amargats, però aquesta no és l’elecció més intel·ligent.

Si ens ho proposem, no hi haurà res ni ningú que ens pugui fer sentir dissortats. Tant se val on siguem, tant se val quina sigui la nostra situació, si escollim viure només a través de l’amor la nostra vida serà sempre agradable i plaent.La vida es construeix amb la suma de tots els instants feliços, la resta podem considerar-los instants no viscuts. Proposem-nos, doncs, omplir la nostra existència només de moments curulls d’amor i, només això, ja ens permetrà gaudir de tot i de tothom. Molt bones vacances i fins el mes de setembre que, ben carregats d’energia reprendrem el camí de la normalitat.


Comparteix en