Fidel Delgado

Comparteix en

Fidel Delgado és madrileny i transhumant. Casat, i avi de 6 néts. Ha exercit de psicòleg a l’Hospital Universitari La Paz de Madrid i de Professor a l’Escola Universitària d’Infermeria. Durant dècades ha acompanyat persones a morir bé. Continua formant professorat per a la Xarxa Pública de Salut, i dóna cursos i xerrades en què es presenta com a “titiripeuta”. 

Participa ara, en diferents comunitats autònomes en els cursos “Consciència amb ciència”. Amb un humor fi i saviesa nascuda de l’experiència, enfila continguts preciosos que deixen a aquells a qui fa riure amb la cara somrient i amb material profund i provocatiu, per anar digerint-ho durant mesos.

Web oficial de Fidel Delgado: https://www.fideldelgado.com.es

Us baixo unes quantas xerrades d’ell, recomanant-vos-les amb tot el cor, perquè, us ho asseguro, valen la pena i obren molts camins interiors. Duren una hora aproximadament.


Comparteix en