Carles Capdevila

Comparteix en

Carles Capdevila i Plandiura (Els Hostalets de Balenyà, Osona, 13 d’agost de 1965 – Barcelona, 1 de juny de 2017, fou un periodista i guionista català, director del diari Ara durant cinc anys fins al 28 de novembre de 2015 i a partir d’aquesta data director-fundador. Va presentar i dirigir el programa Eduqueu les criatures a Catalunya Ràdio i el programa Qui els va parir a TV3. Va ser subdirector del programa Malalts de teleVa dirigir la secció Alguna pregunta més, dins d’El matí de Catalunya Ràdio. Va rebre el premi Pere Quart d’humor i sàtira el 1999 pel llibre Criatura i companyia i el 2016 el Premi Nacional de Comunicació. Va morir l’1 de juny de 2017 després d’una llarga lluita contra el càncer que li va fer reorientar les seves prioritats periodístiques per dedicar-les a revaloritzar els professionals que es dediquen a tenir cura de les persones.


Comparteix en