Actualment esteu veient Beneït estiu

Beneït estiu

Comparteix en

Si fas sempre el mateix, no esperis resultats diferents. (Albert Einstein)

La calor de l’estiu ens porta, cada any, aquella necessitat de trencar amb la rutina i fer coses diferents que ens renovin l’esperit i ens alliberin de limitacions i de velles creences. El nostre ésser està més disposat a trencar esquemes i a fer allò que més convingui per aconseguir un major benestar

Després de la purificació amb el foc de la nit màgica de Sant Joan, estem a punt per reprendre un camí nou que hem d’albirar esperançat, perquè l’entrada en el període més distés de l’any, ens convida a canviar. El cos ens reclama descans i assossegament, i segurament és per això que l’estiu és temps de vacances.

Les revetlles, les festes majors, els retrobaments al carrer i a les terrasses dels bars, ens animen a sortir fora i compartir amb els altres les nostres il·lusions, les nostres esperances, els nostres desigs.

L’estiu, doncs, ens fa sortir del cau i ens transforma en persones més obertes, amb més ganes de compartir i, també, per tant, més predisposades a estimar.

Aprofitem-ho! Fem tot allò que estigui al nostre abast per gaudir a fons aquesta obertura que la climatologia ens regala i fem que l’estiu ens converteixi en éssers més propers els uns dels altres. Disposem-nos a concretar el nostre amor en totes les nostres paraules, en tots els nostres pensaments, en tots els nostres sentiments i en tots els nostres gests, fent ús de la nostra predisposició natural a esdevenir éssers harmònics, feliços i lliures.

Visquem aquesta època posant els cinc sentits en cada un dels nostres instants, per tal de no perdre ni un gram d’allò que la vida ens ofereix.

Procurem dedicar, cada dia, una estona a tancar els ulls, respirar profundament i restar deu minuts en silenci fent-nos conscients de la nostra respiració. Observem com amb cada sortida d’aire eliminem tots els problemes, totes les negativitats, tot allò que ens impedeix ser feliços, i siguem conscients que amb cada entrada d’aire aspirem energia, pau i assossegament. Això ens permetrà arribar a la fi de l’estiu amb força renovada per reprendre el treball amb molta més il·lusió, havent assolit un  estat de plenitud i perfecció.

La capacitat de ser cada vegada més complets i, per tant, més feliços, només depèn de nosaltres. No perdem pistonada a l’hora de posar tot el que calgui per part nostra.Omplim tots els nostres moments amb l’amor necessari per aconseguir la felicitat de tots aquells que ens envolten. Estimem-los amb cada mirada, amb cada paraula, amb cada pensament. Acceptem-los tal com són sense cap ànsia de canviar-los. Només així experimentarem la felicitat d’éssers lliures.


Comparteix en