Actualment esteu veient Any nou, consciència nova

Any nou, consciència nova

Comparteix en

Ben trobats al 2017! Un any nou, per estrenar, i que volem generós a l’hora d’acomplir els nostres somnis, d’alliberar-nos de les limitacions que ens paralitzen i de permetre’ns traspuar la nostra essència vertadera, l’amor.

Tot i la nostra percepció que ens pot fer pensar que tot continua igual i que, després de festes, la rutina ha tornat a les nostres vides, amb el retorn a la feina i a l’escola; si hi parem atenció, ens adonarem que, contràriament a això, evolucionem de forma constant. Cap de nosaltres és el mateix des de la darrera vegada que ens vam trobar. El nostre entorn és diferent a cada instant i cada situació ens proposa nous reptes i nous coneixements.

Si ens entossudim a no abandonar l’esperit de l’infant que portem dins, ens adonarem que la vida té milers de colors que conformen un univers meravellós, que ens envolta i agombola. Si vivim amb els ulls ben oberts i som capaços d’alliberar-nos dels paranys de la nostra ment, podrem descobrir en cada mirada, en cada somriure, en cada gest, vivències insospitades i enriquidores.

Decidim-nos a abandonar les velles creences que ens fan percebre la vida com un a col·lecció de problemes i entrebancs que cal sortejar i resoldre, per obrir-nos a la concepció, molt més atractiva, de què la vida és un meravellós misteri a descobrir.

En cada albada, en cada canvi, en cada nova situació, la vida ens ofereix nous reptes que hem d’intentar viure sempre de forma diferent. Molt poques vegades una solució del passat és bona per al present, si no som capaços d’adaptar-la a les noves creences, a les noves idees, als nous pensaments, a la nova situació. És fonamental, doncs, que maldem perquè el nostre pensament no ens ancori en el passat, fent-nos creure que res no canvia.

El veritable desllorigador de tot plegat, és la consciència de saber que la responsabilitat de la nostra vida és a les nostres mans. Des d’aquesta concepció, no hem de permetre que res ni ningú governi la nostra existència. Davant de qualsevol situació que tingui l’aparença d’escull insalvable, hem de reaccionar des de la calma. Hem de relaxar el nostre cos, hem de relaxar la nostra ment i cercar, des del silenci i la pau interior, la solució de qualsevol entrebanc.

Si ens desmoralitzem davant de cada situació desconeguda, és que hem perdut la nostra pau i desconfiem de les nostres potencialitats. La vida no ens posarà mai davant de cap situació que no puguem resoldre, ans el contrari, sovint ens planteja reptes que afavoreixen el nostre creixement com a éssers humans.Visquem, doncs, des de l’amor, que és la nostra essència, i fonem-lo amb l’amor d’aquells que ens envolten. Així romandrem connectats amb l’univers, serem alliberats i, el més important, podrem gaudir d’una gran satisfacció que, alhora, farà feliços aquells que ens envolten.


Comparteix en