Actualment esteu veient El pagès

El pagès

Comparteix en

Un pagès, que tenia la seva esposa malalta, va encomanar a un sacerdot budista que pregués per ella. El sacerdot va començar a pregar, demanant-li a Déu que curés tots els malalts.

-Un moment- va interrompre el pagès. -Jo li he demanat que resés per la meva dona i vostè està demanant per tots els malalts.

-Estic resant per ella.

-Però demana per tothom. Pot acabar beneficiant el meu veí, que també està malalt, i jo no me l’estimo.

-Vostè no entén res de curacions- va dir el monjo, apartant-se. – En demanar per tots els malalts, estic unint les meves oracions a les de milions de persones que ara es troben resant pels seus malalts. Sumades, aquestes veus arriben fins Déu i beneficien tothom. Dividides, perden força, i no arriben enlloc.

Citat per Paulo Coelho


Comparteix en