Actualment esteu veient El primer dia d’escola

El primer dia d’escola

Comparteix en

c

El primer dia d’escola, Tomás Alba Edison va ser portat a casa per la seva mestra del jardí d’infància, que va dir als seus pares: “Aquest noi és imbècil i incapaç. Edison recordava, “Jo sentia que els meus mestres no veien el meu potencial i que el meu pare pensava que jo era estúpid”.

 
Virtualment sord, acomiadat d’incomptables ocupacions, Edison marxava en la direcció oposada al pensament convencional i, com resultat, va jugar el major rol en invents del segle vint. Ell ens va deixar amb 6.000 invencions que van canviar el món, tres milions de pàgines d’apunts i diagrames.

 
Una altra persona que va anar contra tot el que tothom feia, va ser Xerris Lindbergh. Va ser la primera persona que, com pilot, va volar tot sol a través de l’Atlàntic. Conegut per aquesta proesa, pocs saben que era un investigador de l’Institut Rockefeller, i va sorprendre a la professió mèdica inventant la centrifugadora de sang i el cor i pulmó artificial. Aquests dispositius que estalvien vides, van néixer del seu profund desig de fer el que uns altres no feien. Quan ningú volava per un subministrament de sèrum des de Wisconsin al Quebec, ell ho va fer per a salvar la vida d’un dels seus amics més íntims.


Un esperit independent és quelcom que mai s’ha de prendre a la lleugera. Sense això, ningú sobresortiria del conjunt.

 
Una altra de les coses que he après a l’entorn de l’originalitat és que no pots prendre-la per concedida. Si vols mantenir la teva independència, no n’hi haurà prou amb bones intencions o força de voluntat. Necessites una cosa rara, però molt pràctica: un mecanisme que ho faci realitat.

Nota: Desconeixem l’autor d’aquest conte. Si algú el coneix, us preguem que ens ho feu saber i li farem constar. Gràcies!


Comparteix en