Actualment esteu veient Somni

Somni

Comparteix en

Fa molt temps, al lloc més bonic de l’univers, hi vivia un nen anomenat Somni. 

Somni anhelava créixer i conèixer altres mons, però estava sempre als núvols, jugant tot el dia. 

Una vegada Somni es va adonar que ell no creixia com creixien els seus amics, i, a més, va començar a sentir-se molt feble i a poc a poc va perdre les ganes de jugar.

Un bon dia, Déu, des del cel, en veure el seu estimat fill Somni tan feble, va enviar un missatger celestial en la seva ajuda. El missatger portava un maletí molt especial que contenia aliments divins per enfortir i fer créixer Somni.

Des del mateix instant en què aquell missatger va arribar, Somni va començar a sentir-se millor i millor, ja que cada dia aquell missatger l’alimentava amb aquells celestials menjars.

Molts brous de constància amb força, plats molt nutritius de voluntat i treball, postres fetes a base de paciència, fantàstics sucs fets amb decisió i, el més important, tractant-ho amb molta confiança i sobretot molt amor de DÉU.

Somni va créixer i créixer, i va arribar a deixar de ser Somni per convertir-se en Meta i és clar que va continuar jugant, però ja no pels núvols, sinó aquí a la terra I va anar coneixent altres mons, com la felicitat i la satisfacció i, un dia no gaire llunyà, Meta va deixar de ser Meta i es va transformar en REALITAT.

Nota: Desconeixem l’autor d’aquest conte. Si algú el coneix, us preguem que ens ho feu saber i li farem constar. Gràcies!


Comparteix en